info@hideout.hu +36 30 564 2383 5400 Mezőtúr, Magyarország

Felhasználási feltételek

Jelen Felhasználási Feltételek a hideout.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal) felhasználására vonatkozó feltételeket tartalmazza, amelyeket a Látogató a Weboldal felhasználójaként (a továbbiakban: Látogató) annak használatával elfogad.

Üzemeltető

A hideout.hu weboldalt a Hideout Homestead (továbbiakban: Üzemeltető) működteti.

Elektronikus elérhetőség: info@hideout.hu

Felhasználás

A Weboldal használatával a Látogató minden a Weboldal használatra vonatkozó szabályt, minden feltétel és fenntartás nélkül ráutaló magatartással kifejezetten elfogad. A Weboldal, valamint az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen jogi nyilatkozatot, így különösen a Weboldal felhasználási feltételeit egyoldalúan megváltoztassa, annak tartalmát módosítsa. A Weboldalon található információk tájékoztató jellegűek, az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a Weboldalon közzétett információkat bármikor eltávolítsa, módosítsa vagy kiegészítse.

Adatvédelem

A weboldal igénybevétele során a Látogató adatainak kezelésére a weboldalon található Adatkezelési tájékoztató szabályai az irányadóak. Az Adatkezelési tájékoztatót az alábbi oldalon találja.

Szellemi alkotásokhoz fűződő jog

A Weboldal teljes tartalma, így különösen a Weboldalon található minden bejegyzés, szöveges- illetve kép és videó tartalom szerzői jog hatálya alá tartozik, annak további felhasználásához a Weboldal üzemeltetőjétől kért engedéllyel van csak lehetőség. Minden a Weboldalon található vagy azzal közvetlenül, vagy közvetve összefüggő tartalom nyilvánosságra hozatala, harmadik személyek részére történő hozzáférhetővé tétele vagy bármilyen - a személyes célú használatot meghaladó - felhasználás engedélyköteles. Engedély kérhető írásban az alábbi e-mail címen keresztül: info@hideout.hu. Az engedélyek megadása szintén írásban, e-mail formájában valósul meg. A megkeresésre történő válaszadás esetleges elmulasztása, semmilyen esetben sem eredményezi az Üzemeltető beleegyezését.

Felelősség

Az Üzemeltető mindent megtesz annak érdekében, hogy a weboldalon található adatok, információk mindig naprakészek és a lehető legpontosabbak legyenek, azonban az Üzemeltető nem vállal felelősséget az esetleges pontatlanságokért, a weboldal elérhetőségéért. A weboldal a hideout.hu weboldalán kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat is tartalmaz. A harmadik felek weboldalai és a weboldalokon található adatokért, információkért az Üzemeltető nem vállal felelősséget, harmadik felek weboldalai az Üzemeltető ellenőrzési körén kívül esnek. A Látogató felelős a saját böngészésre használt eszközeinek, programjainak és platformjának a jelen weboldal eléréséhez szükséges beállításáért és megfelelő működéséért, azonban az Üzemeltető javasolja a Látogató részére, hogy az eszközök megfelelő védelme érdekében használjon tűzfalat és vírusírtó szoftvereket.

Jogkövetkezmény

Minden jelen felhasználási feltételekben foglalt feltétel megsértése jogi következményeket von maga után.

Irányadó jog

A Látogató a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal összefüggő jogvitákra magyar jog az irányadó, valamint az esetleges jogviták eldöntésére a Budapest Környéki Törvényszék rendelkezik kizárólagos joghatósággal.